Menukort aften

Vi anbefaler vores gæster at vælge 2 dele retter hver samt snacks, tilbehør og dessert.

.

SNACKS

Krydrede nødder 35

Gillardeau østers, eddiker fra Nordhavn, peberrod olie 45/stk

Sprød kyllingeskind, kyllingelever mousse, hybenbær 65

.

DELE RETTER

Grillet aubergine, fermenteret hvidløg, squash, kikærte ”farinata” 120

Grambogård oksetatar, lang peber, kærnemælk, tørret Karl Johan 145

Agnolotti af ærter & ramsløg, hvid asparges, Lihmskov ost 165

Havtaskekæber fra Vesterhavet, torskerogn “taramasalata”, nordisk salsa 175

Krogmodnet Grambogård svinenakke, “remoulade”, løvstikke-kartoffelmos 170

Blæksprutte fra Vesterhavet, hummerbisque, fregola, salsa verde 185


TILBEHØR

Husets brød, brunet smør 45

Grøn salat fra gården & skoven, estragon vinaigrette 60

-

DESSERT

Græsmælk is, mælke crumble, sort sesam 105

Rødbede sorbet, sødskærms granité, hvid chokolade 100

Danske rabarber, marcipan, ingefær, kærnemælk is 110

Mark Hermanns håndlavede chokolader 20/stk

.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag

kl. 12:00 - 16:00

kl. 18:00 - 23:00

Søndag

kl. 12:00 - 16:00

.

Husets brød med smør
Fuglelever
Torskekæber med taramasalata og fennikel
Dessert med chokolade og havtorn