Menukort aften

.

Vælg 3-4 retter pr. person.

Vi anbefaler, at man deler, så man smager mest muligt.

 

Husets brød, pisket brunet smør 45,-

 

Grøn salat fra gården og skoven 85,-

 

Grillet aubergine, fermenteret hvidløg, kikærter ”farinata” 120,-

 

Agnolotti af ærter og ramsløg, Lihmskov ost 165,-

 

Danske torskekæber, torskerogn ”taramasalata”, nordisk salsa 175,-

 

Grambogård oksetatar, Karl Johan, lang peber-kærnemælk 145,-

 

Dansk blæksprutte, hummerbisk, salsa verde 185,-

 

Krogmodnet Grambogård gris, kartoffel, ”remoulade” 180,-

 

Desserter

 

Græsmælk is, sort sesam og mælke crumble 105,-

 

Rødbede sorbet, sødskærms granité og hvid chokolade 100,-

 

Rabarber, marcipan, kærnemælk is og kandiseret ingefær 110,-

 

Mark Hermanns håndlavede chokolader pr. stk. 20,-

.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag

kl. 12:00 - 16:00

kl. 18:00 - 23:00

Søndag

kl. 12:00 - 16:00

.

Husets brød med smør
Fuglelever
Torskekæber med taramasalata og fennikel
Dessert med chokolade og havtorn